pondelok 1. októbra 2012

Waiting for ¤ 4

Olahej, v štvrtej časti čakania na filmové novinky si predstavíme neskutočný filmový miš-maš, v posledných štvorkách to už bude také, pretože nech som sa snažila akokoľvek, nejako som ich už nevedela potriediť podľa žánrov. Predstavujem vám teda prvý mix, myslím, že však dosť strašidelný na október, kde nesmú chýbať zombíci ani Johnny Depp.


Dead Season

Celý svet zachvátila vírusová epidémia meniaca ľudí v zombie. Dvaja šťastlivci utečú na vzdialený ostrov v nádeji, že sa im tam podarí začať nový život. Nájdu tu skupinku ľudí, avšak hordy nemŕtvych ich prenasledujú a ostrov prestáva byť bezpečným útočiskom..

 

 

Žena v čiernom

Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse (Daniel Radcliffe), právníka, který je nucen opustit svého malého syna a odcestovat do odlehlé vesnice, aby zde vyřídil právní záležitosti související s nedávno zesnulým majitelem rezidence Eel Marsh House. Kipps, který o samotě pracuje v tomto starém sídle, začíná odhalovat místní krutá a znepokojivá tajemství a jeho obavy se dále stupňují poté, co zjistí, že místní děti za záhadných okolností umírají. Když pomstychtivá žena v černém začne ohrožovat i jeho nejbližší, je Kipps nucen hledat způsob, jakým vražedný kruh přerušit.


Havran

Detektiv Emmet Fields (Luke Evans, Válka bohů) je povolán k případu brutální vraždy dvou žen. Při pátrání zjistí, že zločin se až moc podobá smyšlené vraždě, která byla do detailu popsaná v povídce spisovatele Edgara Allana Poa (John Cusack, V kůži Johna Malkoviche). Předvolá tedy tohoto sociálního vyvržence k výslechu, ale zatímco je Poe ve vazbě, dochází k další strašlivé smrti - opět inspirované jedním z jeho příběhů. Fields tedy vyzve Poa, aby mu pomohl zastavit toto krvavé šílenství…


 Temné tiene

V roce 1752 vypluli Joshua a Naomi Collinsovi se svým synem Barnabasem lodí z anglického Liverpoolu, aby začali nový život v Americe. Ale ani oceán jim nepomůže v tom, aby unikli záhadnému prokletí, které jejich rodinu pronásleduje. Uplyne dvacet let a Barnabasovi leží svět u nohou - tedy aspoň město Collinsport ve státě Maine. Majitel panství Collinwood - Barnabas je bohatý pán, má moc a je to notorický playboy…dokud neudělá zásadní chybu - zlomí totiž srdce Angelique Bouchard . Angelique je čarodějnice každým coulem. Přichystá mu horší osud, než je samotná smrt: promění ho v upíra a pak ho upálí zaživa. O dvě stě let později se Barnabas nechtěně dostane ze své hrobky a přichází do naprosto jiného světa roku 1972. Vrací se na panství Collinwood a zjistí, že z kdysi velkolepého panství jsou dnes jen ruiny. Zbytku rozpadlé rodiny Collinsů se daří o něco lépe, každý skrývá své temné tajemství. Hlava rodiny Elizabeth Collins Stoddard přivolá blízkou psychiatričku Dr. Julii Hoffman, aby jim pomohla vyřešit rodinné trápení. V usedlosti žije také neúspěšný bratr Elizabeth Roger Collins její pubertální dcera, rebelka Carolyn a Rogerův předčasně vyspělý 10ti letý syn David Collins. Rodinná záhada se přenese i na správce Willieho Loomise, kterého hraje Jackie Earle Haley a na Davidovu novou chůvu Victorii Winters.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára