pondelok 22. júla 2013

Možno som to ja

Možno som to ja

Komedie

USA, 2001, 22x30 min

Reagan D. Neis .... Molly Stage
Julia Sweeney ..... Mary Stage
Fred Willard ..... Jerry Stage
Vicki Davis ........ Mia
Adrew Walker .... Rick Stage
  
Tínedžerka Molly (Reagan Dale Neis) chodí na strednú a žije so svojou trošku šibnutou a podľa nej nenormálnou rodinou. Tá pozostáva z matky, ktorá nepracuje, aby mohla svoje deti ochrániť pred vonkajším skazeným svetom. Otca, ktorý pracuje ako optometrik a trénuje dievčenský futbal. Trošku na hlavu padnutých starých rodičov a v neposlednom rade súrodencov, dvojičiek, ktoré neustále vymyšľajú nové neplechy - brata Granta, ktorý spieva v kresťanskej kapele a Ricka, ktorý je zase neskutočný playboy. Zvládnuť "netradičný" život jej pomáha najlepšia priateľka Mia.

Tento seriál kedysi vysielali v televízii a bola to láska na prvý diel. Bohužiaľ, viac ako prvej série sa Molly nedočkala a my sme ďakovali bohu, že sme si niektoré diely nahrali na videokazetu. Zvlášť vďačné sme dnes, keď zisťujeme, že tento seriál nie je možné nikde stiahnuť. Pár dielov je v zlej kvalite na youtube, ale ináč, akoby tento seriál takmer ani neexistoval.

Molly a jej rodinu sme si obľúbili doma všetky tri a ani to nebolo veľmi ťažké. Jej rodina jej do rovnakej miery nenormálna ako tá naša, aj keď musím priznať, že jej sa predsa len stávajú šialenejšie veci ako nám. Ale už len tou normálnosťou nám bola Molly blízka. Rozhodne WB neurobilo dobre, keď nepokračovali v tomto seriály a zrušili ho hneď po prvej sérii a tým viac horšie, že nie je nikde na internete. 

Neostáva nám teda nič iné, len dúfať, že raz, možno na dôchodku sa objaví aspoň na internete alebo niekde, kde sa k nemu diváci opäť dostanú. Je to totiž seriál, ktorý Vás nezaťažuje neskutočnou spleťou vzťahov, rozosmeje Vás svojími výstrelkami a príjemne si pri ňom oddýchnete. Proste, to pravé orechové.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára