pondelok 13. apríla 2015

Leto je vo vzduchu, cítite to?

Na pár sekúnd zahraná vo Fast and Furious 7, no rozhodne stojí za to, aby si ju človek našiel a vypočul a potom znova a znova a znova. My sme ju doma hľadali hneď, ako sme sa vrátili z kina a odvtedy sa od nej neviem odtrhnúť a vlastne ani nie je dôvod, keďže mi vie vyčariť úsmev na tvári. Pesnička ako zrodená na tohtoročné leto. 

 
Dnes už pomerne známa pesnička, ktorú môžete relatívne často počuť aj v rádiu (hlavne v niektorých aj niekoľkokrát denne) a ktorú mi poslala sestra s tým, že sa ten chalan v klipe podobá na môjho frajera. Tak som kukla klip, usúdila, že nejaká podoba tam možno bude, ale hlavne sa mi zapáčila pesnička. Text, hudba, klip a to všetko je úplne perfektné. Rozhodne si ju pustite a neoľutujete. 


To najlepšie na koniec. Tisíckrát obohratá na každej diskotéke, každom rádiu, notebooku, mobile, autorádiu a nehovorte, že nie! Myslím, že po toľkých rokoch už asi nie je človek, ktorý by túto pieseň nepočul. My (ja a pesnička) sme na Valentýna oslávili štvorročné výročie a nažívame si spolu spokojne naďalej. Predsa len sa mi k tejto pesničke viaže za tie roky toľko spomienok, až to pomaly nie je možné. Takže, po tisíci raz, nech sa páči, moje milované Kudúro.


6 komentárov:

  1. The Nights je top top top ako aj celý Avicii! Milujem ten jeho štýl a keď počujem jeho pesničky, chce sa mi tancovať pretože vo mne vyvolávajú neuveriteľné emócie a každá jeho pesnička mi ide do kostí a viem ju naspamäť! <3
    Inak, z filmu Fast and Furious 7 je super See you again. Určite si ju nájdi!

    http://readingbookswithlove467.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. See you again samozrejme poznám :) len je taká smutná, že ju radšej nepočúvam, aby som pri nej neplakala :D

      Odstrániť
  2. Najviac sa mi páči ta posledná :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné písničky, úplně mne navnadily na letní atmosféru. Jaj, já se na to léto tak těším! :)
    Druhé dvě znám samozřejmě a mám je ráda, první jsem neznla, ale už ji mám v hlavě. Probudila ve mně úsměv, za což jí tleskám. :D Taková na zlepšení nálady. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Presne pre takúto náladu a obdobie sú niektoré pesničky ako stvorené, čo je super :) človeku potom vždy zlepšia deň :)

      Odstrániť