pondelok 20. júla 2015

Čtečkaton .)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEis-Nbh2SZbMM6Mx4RTQU6cUJGEDUbPFSfV8V4dRqG8QNBifDFOQGPF6o6AlUWIsNEcDaQI51vKF-rgDWxGgD0AH27GZKjhD-xv31F7nNz4NhPVVQfi5JH-vrDeLJyfmeqM0J_fI_MohMpZ/s400/ctekaidotlonek.jpg 
To už by som hádam ani nebola ja, keby som sa do niečoho zase nenamočila, ehm, nezapojila. Tentokrát sa mi celkom pozdáva nápad od KejBí, konkrétne jej čtečkaton, v ktorom ide v podstate len o to, aby ste do rúk chytili svoje elektronické čítačky a konečne prečítali to množstvo kníh, ktoré tam máte napchaté. Aspoň teda ja konkrétne ju mám na môj vkus celkom preplnenú a tak mi táto výzva príde celkom vhod. Je mi však jasné, že za ten týždeň toho veľa neprečítam, ale na druhej strane v robote strávim tento týždeň len tri dni, takže by sa mi mohlo niečo podariť. 

Moje plány pre tento čtečkatón sú jednoduché, keďže mám v čítačke niekoľko nedočítaných kníh a na druhej strane som ju vďaka stránke rajknih. a jej týždňovej akcii na eknihy za 2,90 v poslednej dobe celkom naplnila. Rozhodla som sa teda ako vždy, stanoviť si vysoké a takmer nereálne ciele. 

Dočítať by som chcela tieto: 


A v prípade neskutočne veľkej úspešnosti, by som sa pustila do týchto najnovších prírastkov v mojom prekrásnom Kindl-i :
 

Postup (alebo: nič extra sa nedeje)

Pondelok:
Prepadla som novému seriálu a okamžite sa do neho zamilovala, prečítala som tak len niekoľko strán z Analfabetky a šla spať.

Utorok:
Ďalších pár strán a nekonečné sledovanie seriálu.

Streda:
V robote ma skoro porazilo, keď som si prvý krát sadla bolo pol tretej (začínali sme o šiestej) a potom až o pol šiestej. Prišla som domov a nemala chuť na nič, nič nič.

Štvrtok:
Ešte stále sa nevzdávam nádeje. Nejakých 200 strán z blbej Analfabetky, kde už Holger serie aj mňa a neskutočná túžba tú prekliatu knihu konečne prečítať. Len si ešte pozriem najnovšiu časť seriálu.

2 komentáre:

  1. Skvělý výběr, ztracenou naději už jsem četla, skvělá kniha, Slzu mám naopak ve své čtečce také! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som veru zvedavá, prvý diel bol celkom dobrý. Pri Slze netuším do čoho sa púšťam, bola však v akcii a to ma zlákalo :D

      Odstrániť