sobota 12. októbra 2013

Seriálov nie je nikdy dosť

Dobrých seriálov nie je nikdy dosť. Samozrejme pokiaľ na ne máte dosť času, alebo ste dostatočne šialený na to, aby ste si našli čas a sledovali jednu najnovšiu časť za druhou. Dobré seriály však neprídu len tak samé od seba, aby sme na ne v tej kope sena niekedy natrafili, musíme sa sem tam odvážne pustiť do niečoho nového, aby sme to vzápätí mohli hodiť k ostatným odpadkom, alebo našli lásku na pár sérií. Odkedy sa tak mierne pohybujem na stránky serialzone.cz (mierne - každý deň) mám trochu prehľad o tom, čo sa deje v seriálovom svete a takisto o tom, aké novinky na nás číhajú. Hlavne teraz keď štartujú nové série starších seriálov sa na svet derú aj pilotné diely nových, neokukaných sérií s nádejou, že im divácky svet dá šancu.

V tomto štartovacom období som sa rozhodla zaradiť si do svojho malého zoznamu pár bábätiek, ktorým dám šancu predviesť sa v celej svojej paráde. Trochu váhavo, ale predsa len zo zvedavosti som pridala Once Upon a Time in Wonderland, ktorý je spin-off -om seriálu Once Upon a Time, ktorý ma vlastne ani veľmi nenadchol, ale nejako som zvedavá ako to dopadne, tak som si nedala povedať a pustila si pilotný diel OUaTiW. Musím povedať, že.. vlastne neviem, keď tak spomínam na úvodnú časť OUaT, tak myslím, že boli rovnako dobré a rovnako ma i táto navnadila na novú sériu a rozhodne sa neviem dočkať pokračovania a toho ako sa bude príbeh vyvíjať. Záver: Pilot má u mňa 90%, uvidím ako sa to bude vyvíjať ďalej.

Kto videl Sleepy Hollow s Johnnym Deppom  a neostal uchvátený tak ako ja, tak sa má za čo hanbiť! Rozhodne som však zvedavá, ako to dopadne so seriálom, ktorý vyšiel na svetlo sveta 17.9. a ja sa na neho ešte len chystám. Rozhodne som zvedavá kde sa napokon ocitne. Druhým jemu pre mňa podobným je Dracula, ktorého sa dočkám až 26.10. a v ktorom hrá ten fešák z Match Point-u (dúfam, že nie som jediná kto má najradšej filmy a seriály, v ktorých "je na čo" pozerať). To mi pripomína, že by som mohla dopozerať
časti z Under the Dome, ktorý tiež začal v tomto roku celkom sľubne a ja som zvedavá ako dopadne.

Posledné dietky na mojom zozname sú Welcome to the Family, v ktorom hrá Kurtov otec (Glee) a ktorého som si tam veľmi obľúbila, preto som úprimne zvedavá čo bude toto zač, aj keď skôr sa bojím, že by to mohlo dopadnú ako minule s How to live with your parents, tuším sa to volalo tak, ktorý ma prestal baviť hneď po pár častiach. Najlepšie na koniec? Posledným je Super FUn Night, ktorého dve časti mám už za sebou. Nie je to to najlepšie čo som kedy videla, ale rozhodne som sa pri tom do úsmevu nemusela nútiť a rozhodne som zvedavá na ďalšie časti.

Tak, to je všetko čo sa týka seriálových noviniek u mňa, ako ste na tom Vy? Tiež dávate šancu nejakému novému seriálu, alebo ostávate verní svojím starým miláčikom?

2 komentáre:

  1. Žiadny z týchto seriálov nepozerávam, v prípade OUAT UŽ nepozerávam. Ale zbožňujem napríklad Doctora Who, Teóriu veľkého tresku, Sherlocka, Game of Thrones, Upírske denníky a nejaké ďalšie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och TBBT milujem :) Sherlocka mi odporúčal už niekto, GoT sa chystám na tretiu sériu a Upírske, keď bude čas :D v polovici druhej série ma prestali baviť, ale niekedy to snáď pozrem pekne celé :)

      Odstrániť