pondelok 3. februára 2014

Aktuálne seriálové dianie ¤ 4

Nejako mi do hlavy, prečo tam "za morom" dávajú takmer všetkým seriálom na vianoce pauzu. Veď to je predsa čas kedy sú všetci doma a ochotne by sa nahrnuli pred obrazovky. Či? U mňa to tak rozhodne je, zvlášť teraz, keď väčšina seriálov ešte stále sviatkuje a ja mám totálny pocit nedostatku rôznych románikov, vrahov a zápletiek. Tak teda pozerám čo nové mi vychádza (TBBT,HIMYM,Bones) a popri tom som znovu dala šancu niektorým a k ďalšiemu sa zase vrátila. Poďme sa teda pekne pozrieť na to, ktoré tváre a príbehy (a úsmevy, ach tie úsmevy!!) teraz okupujú moje oči a srdce a nútia ma ostávať hore do tretej hodiny rannej.

Včera v noci som sa totiž rozhodla uspokojiť svoju potrebu a chcela som si pustiť nejaký seriál, keďže som však nakoniec zistila, že nemám po ruke USB bola som nútená pustiť si American Horror Story, ktorého druhú sériu som už dlhšie odkladala a už mi toho bolo aj trochu ľúto. Len trochu, ešte stále som žila v pekných spomienkach na prvú sériu, ale napokon som predsa len neodolala a pustila sa teda do toho. Hneď na začiatku som skoro odpadla - od strachu a zvažovala, čo som predsa len neurobila blbosť a nemala som si pustiť niečo iné, predsa len takto na noc to nie je práve sranda. Ja sa síce nezvyknem báť, ale keďže je moje okno dosť nízko, predsa len sa sem tam naň pozerám trochu podozrievavo a skúmam, či popredeň nikto nechodí. Takže tak. Nakoniec som pozrela dve časti a dnes som stihla ďalšie tri. Niečo mi tam však chýba, neviem prísť na to čo, ale ináč je to perfektné. Neviem sa dočkať finálneho rozuzlenia.

Ako som posledné dni strávila doma, ostávala som často dlho hore so sestrou, ktorá teraz fičí na One Tree Hill. Ja som ten seriál akosi zapudila po šiestej časti. Keď som však naň pozerala teraz akosi ma zaujal, hlavne Nathan, čo si budeme klamať, ktorý už zrazu v druhej sérii nevyzerá až tak zle. Tak som si pekne znovu stiahla prvú sériu a povedala, že to rýchlo kuknem, aby sme potom tie ďalšie časti mohli so ségrou pozerať spolu. Teda, veľa ich za ten jeden týždeň nestihneme, keď uvážim ako málo sme doma, ale aj snaha sa cení a ten seriál asi napokon dopozerám. Uvidím ako sa to bude vyvíjať s Nathanom a Haley, lebo ak sa to začne uberať zlým smerom, tak sa na to asi vykašlem, nenechám si srdce puknúť od žiaľu.

Berlín, Berlín! Dakedy som to viac menej pasívne sledovala popri upratovaní v telke, ale teraz som si to konečne stiahla a rozhodla sa to pozerať pekne od prvej časti, aby som v tom nemala neustále taký mišmaš. Lolle je super, neustále uteká, niečo ju triafa do hlavy a navyše sa na nej dá zasmiať. Presne ten typ seriálu, ktorý si pustím, keď sa nechcem priveľmi zamýšľať nad kravinami a chcem si oddýchnuť (aj keď niektoré jej milostné pletky sú pre mňa fakt nervydrásajúce). A rozhodne je to ten typ, ktorý aj keď pozriem celý - má síce len tri série, tak ho nevymažem, pretože sa dá pozerať znova. A znova. A potom možno ešte raz.

2 komentáre:

  1. AHS som pozrela prvú sériu a druhá ma už nejako nelákala, lebo ma štvalo, že tam nebude Violet. Ale v trojke je, takže si to niekedy v budúcnosti hádam pozriem.
    OTH som pozrela len po šiestu sériu tuším, ďalej ma to už nebavilo :D Teraz je tých seriálov tak veľa, že neviem, čo skôr pozerať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja sa s AHS už chystám nedočkavo na trojku, ja to sledujem hlavne kvôli pánovi "mám sexi úsmev, čo viac treba" :D A OTH kvoli Nathanovi...ja viem, viem, trochu povrchné, ale prečo už len kukať na seriály ak nie pre pekných hercov :D

      Odstrániť