nedeľa 18. augusta 2013

Vyhlásenie víťazov Letného HOPU :)


Ahoj ahoj všetci. Konečne som sa dokopala k napísaniu článku s vyhodnotením prvej súťaže na tomto blogu. V prvom rade by som sa Vám chcela poďakovať za celkom hojnú účasť. Takisto veľmi ďakujem za vyplnenie kolónky s Vaším názorom, nesmierne si ich cením a konečne viem čo by som mohla pozmeniť a čo nechať tak, ale v konečnom dôsledku som bola len milo prekvapená. Takže ešte raz ĎAKUJEM, urobilo mi to všetko nesmiernu radosť. 
Tú mi takisto urobil počet vstupov od Vás všetkých a za seba hodnotím túto súťaž viac než pozitívne. A aby som Vás už dlho nenaťahovala, aj tak mám pocit, že tieto keci veľa ľudí nečíta ale rovno scrolluje na víťazov, tak tu sú:

Táto veľká knižočka poputuje k Ell (elisabeth.iz******@centrum.cz


Druhú v poradí Rafflecopter vyžreboval Sue (sanna.ne***@gmail.com)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQvrYB9nw8ODLNyHwuOz4nH7X1V_Y6-Xau02nmWeW6pW6adoSLdiwPTyVyoXsmkgekTtUWD2LmRZjp6I9igAA5PEmFZYhhRlblJOq6CT21GMJeJppCLMKtlZ8s4RYCpJk-xkYpyk6nMgwN/s320/pod+vra%25C5%25BEednou+oblohou.jpg

Ako tretiu vybral Jasmine (jasmine.dre******@gmail.com)


A ako posledná víťazka vyšla Mima Dž (mima.d***@gmail.com)

http://www.martinus.sk/data/tovar/_l/103/l103764.jpg

Víťazkám čo najsrdečnejšie gratulujem a už aj idem posielať maily, na ich odpoveď máte 48 hodín, tak si skontrolujte schránky. Ak nič neprišlo napíšte koment. 

Ešte raz veľká vďaka všetkým zúčastneným. Dúfam, že sa onedlho znova stretneme pri nejakej súťaži. Veď Vianoce nie sú tak ďaleko. 

2 komentáre: