nedeľa 3. novembra 2013

Goodbye October 2013

Rozhodla som sa, tak ako mnohí predo mnou, zosumarizovať si celý mesiac pekne po poriadku, aby som vedela čo všetko som vlastne stihla za celý mesiac. Čo sa týka môjho osobného života, stále chodím prvé dva dni v týždni na prax - čo sa mi totálne nechce, hlavne kvôli vstávaniu. Absolvovala som ocinov príchod domov a týždeň doma s ním, svoje narodky, takmer dva týždne doma (aj to som ako naschvál musela ochorieť), prvý raz som si kúpila lístky na vlak cez internet (a fungovalo to!! Ja som sa totiž bála, že urobím niečo zle a pod. ako to ja vždy viem) a ešte stále si nedokázala usporiadať voľný čas a peniaze tak, aby to malo ako taký poriadok. Nevadí, ďalší mesiac - čas na zmenu a nastolenie poriadku. Dúfam, že konečne to dopadne úspešne.



Čo sa týka knižného sveta, do ktorého som zamilovaná a teraz prežívam po rokoch taký comeback, veľkým prínosom je pre mňa čítačka, ktorú som dostala od priateľa k narodeninám, takže teraz sa už bez nej ani nepohnem a veci sú omnoho jednoduchšie - jednu knihu doma, jednu na intráku, jednu v čítačke do vlaku a do školy, jednoduché a skvelé. Podarilo sa mi prečítať tento mesiac sedem kníh, čo je na moje pomery celkom slušný počet, sú to: Carrie, Eona, Přijdu tě zabít, Blood and Snow, Velikost XL, Problém na každé riešenie a Štatistickú pravdepodobnosť lásky na prvý pohľad.


V knižnom svete ešte chvíľu ostanem a vrhám sem obrázok kníh, ktoré som adoptovala, niektoré mám od maminy alebo od sestry, niektoré som si kúpila sama. Musím sa však priznať/pochváliť, že som za ne dokopy nedala viac ako dvadsať euro, čo si myslím, je na ten počet kníh celkom chvályhodné.


K môjmu životu patria takisto filmy, tento mesiac však na ne bol celkom chudobný, keďže som si stihla pozrieť len tri a na jednom som bola v kine (po celkom dlhej dobe).



Najlepšie na koniec ako sa hovorí alebo najobjemnejšie na koniec? Posledné miesto v tomto článku patrí seriálom, ktoré tvoria asi najväčšiu časť v mojom časovom rozvrhu. Za posledný mesiac som videla štyri časti z Bones, The Big Bang Theory, Sons of Anarchy a Greys Anatomy, až päť dielov som videla zo seriálov How I Met Your Mother, Super Fun Night, Under the Dome a Scrubs, po tri časti zo Sleepy Hollow, New Girl, Once Upon a Time a Arrow a len po dve časti zo seriálov Glee, Once Upon a Time in Wonderland a Walking Dead. Dokopy je to celkom 54 častí. Rozhodne však každému, kto má rád trochu tajomna a histórie, odporúčam Sleepy Hollow, ktorý len začal ale už si získal moje oči aj srdce.

http://i2.cdn.turner.com/cnn/dam/assets/130917094129-sleepy-hollow-fox-2013-cast-story-top.jpg

Toľko k môjmu októbru. Mne osobne ubehol strašne rýchlo ale mám pocit, akoby sa toho udialo za celý rok, ale to je dobre, aspoň viem, že som mesiac len tak nepresedela a nič nerobila. Tak hor sa na tú zimu zimovitú Novembrovú.








2 komentáre: